onsdag 19 juli 2017

Vad vi äter i familjen



Hejsan! Vet inte om ni är intresserade av att veta men tänkte skriva ett inlägg vad vi brukar äta i vår familj.

jag älskar att göra mycket woker med Bulgur och ibland nudlar också, brukar oftast ha vegetarisk kyckling för dom är saftigare och godast, sen är det bättre att äta mindre djur😜.

Så vi brukar äta vegetariskt för djurens skull, men Ian vill vi köra på mer kött till för han är ett barn och behöver växa. Glutenfritt kör vi också på eftersom att gluten inte är bra för kroppen.
Sen måste vi köra på lite mjölkfritt också eftersom att Ian inte tål så mycket mjölk, vi har inte fått reda på det än genom prover om han inte tål mjölk men jag märker att han är det så jag kör på mjölkfritt till han.. inte helt för det värkar inte vara bra om han inte är mjölkallergiker. 

Maträtterna brukar iallafall bestå av woker med nudlar eller Bulgur, vegetarisk kyckling, kokosmjölk, massor av varma grönsaker, bönor och sen kryddor, soya och sen en kryddsås som heter fishsauce som är super god i wok!. 
Sen brukar vi göra vegetarisk tacos, köttfärs och vegetarisk hamburgare med ägg och bacon!.. ja och baconen är ju kött men vi är inte helvegetarianer så det blir en halv vegetarisk burgare hehe för det är så gott att ha ägg och bacon i burgare!. 
Sen brukar jag också göra mycket med pasta som carbonare och lite annat.

Vi äter ju inte bara vegetariskt, glutenfritt, mjölkfritt, men vi gör det ofta😆.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar