fredag 15 september 2017

Tvungna att säga nej till en 4a



Hej! Som sagt så ska vi ju flytta om 2 veckor! Eftersom att vi har blivit hotade att vi måste flytta här ifrån här vi bor nu.
 Det är en man som äger det här stället som vi bor på och det är ungefär 10 st hus med 5 lägenheter i varenda och han har velat gjort det här till flyktingförläggning, så han hat lyckats skrämma bort ungefär 100 personer här ifrån så det bor ungefär bara 10 st kvar i alla lägenheter.
Vi har ju bort här i 1 år nu och hela den tiden så har vi blivit hotade av han att vi ska ut här ifrån. Så nu har han lyckats för att han har försökt hittat bevis på att vi måste flytta här ifrån, för att vi har tydligen "misskött" oss. 
Men men vi var tvungna att hitta något snabbt nu och då har vi haft 2 alternativ på oss att bo och det är en stor 4a på 110km och sen en ganska stor 2a. Vi var tvungna att ta 2an eftersom att det är ett säkrast kort för oss eftersom att det är första hand och 4an var andra han. Vi har hyrt förut i andrahand några gånger och då har vi alltid blivit tvungna att flytta många gånger, så vi ville ha någonstans där vi kan bo så länge vi vill och känna oss trygga. Sen lite längre fram om 1 år kanske så ska vi byta till en större lägenhet. Just nu bryr sig inte våra barn att vi delar rum efter som att dom är så små och dom skulle ändå ligga i vårt rum och sova med oss hehe. 

Men det ska bli skönt att flytta här ifrån och jag tycker det är kul att flytta också till ett nytt fint hem😊.



Sen jag började att få med förvärkar så värkar jag alltid 6 på morgonen och inte kan sova sen.. har inte fått nån bra sömn på 2 veckor😈.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar